Wat verdient een coach van de Voice of Holland?

Hoeveel verdien je als coach bij de Voice?

De naar schatting ontvangen alle 4 de coaches volgens Party 500.000 euro voor coachen in The Voice Of Holland.

Wat verdient Roel van Velzen aan de Voice?

In de laatste Quote 500 staat hij op onze BN’er lijst voor €6 miljoen genoteerd.

Hoe rijk is Jeroen Krabbe?

De presentator heeft naar schatting een vermogen van vier miljoen euro. Met dit geld heeft hij onder andere verschillende huizen in Amsterdam gekocht.

Hoeveel verdient John de Mol aan de Voice?

De Mol verkocht zes jaar geleden zijn productiehuis, bekend van onder andere de zangwedstrijd The Voice, aan ITV en kreeg daar toen 500 miljoen euro voor. De afspraak was dat hij nog eens 600 miljoen euro kon verdienen in drie termijnen, afhankelijk van de resultaten en van zijn betrokkenheid bij het bedrijf.

Hoelang bestaat de Voice?

The voice of Holland (afgekort tot TVOH) is een talentenjacht die sinds 17 september 2010 door de Nederlandse televisiezender RTL 4 wordt uitgezonden. Het programma is bedacht door John de Mol en Roel van Velzen.

Is Roel van Velzen getrouwd?

Wie is de nieuwe vriendin van Roel van Velzen?

De nieuwe vriendin van Roel van Velzen genaamd Basja Chanowski is talentenscout, musical director en eigenaar van Piu Music. Roel van Velzen die hiervoor 20 jaar lang een relatie had met Loes is super gelukkig en zegt dat zijn ex en zijn huidige vriendin het goed met elkaar kunnen vinden.

IT IS INTERESTING:  Why did the Dutch practice religious tolerance?

Wat is het vermogen van Waylon?

Het eigen vermogen bedraagt eind 2018 ruim 1,1 miljoen euro en dat is maar liefst zes ton euro meer dan twee jaar daarvoor. Al met al zijn de twee bedrijven acht ton euro in eigen vermogen gestegen en dat is afgelopen jaar ongetwijfeld door blijven stijgen.

Wat is het vermogen van Ilse de Lange?

Ilse de Lange, 3 miljoen.