Welke aflevering The Voice of Holland?

Welke dag komt de Voice of Holland?

De uitzending is elke vrijdag om 20:00 uur bij RTL 4. De coaches in dit seizoen van The Voice of Holland zijn Anouk, Ali B, Waylon en Jan Smit.

Wie verlaat The Voice of Holland 2021?

Jan Smit (35) keert volgend seizoen niet terug als coach in ‘The voice of Holland‘. De Volendamse zanger wil, met het oog op het aankomende jubileumjaar, zijn agenda anders inplannen.

Wie is er afgevallen bij de Voice?

Channah Hewitt (afgevallen in liveshow 3)

Welke zender komt de Voice?

The voice of Holland is een muzikale talentenjacht op RTL 4.

Hoe laat begint de voice senior?

Vanavond start om 20:30 uur een nieuw seizoen van de talentenjacht The Voice Senior, dat na vandaag elke vrijdag om 20:00 uur begint op RTL 4.

Hoe laat is de uitslag van de Voice?

The Voice Kids is vrijdagavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Er kan dan gestemd worden op de kandidaten. De uitslag is daarna te zien bij Beau op dezelfde zender, vanaf 22.00 uur.

Welke coach verlaat de Voice of Holland?

Jan Smit keert niet terug als coach in The voice of Holland, werd zondagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Wie de zanger gaat vervangen is nog niet duidelijk. “Met het oog op het komende jaar, mijn 25-jarig jubileumjaar, wil ik mijn agenda anders inplannen.

IT IS INTERESTING:  You asked: What coffee do the Dutch drink?

Hoe oud moet je zijn om mee te doen aan de Voice of Holland?

Je kunt aan ‘The Voice Kids’ meedoen als je tussen de 6 en 14 jaar oud bent. Voor de gewone versie moet je minimaal 18 jaar oud zijn.