Best answer: Wie worden de nieuwe coaches van The Voice of Holland?

Wie zijn de coaches van de Voice of Holland 2020?

Glennis Grace als nieuwe coach TVOH

Toch geen Marco Borsato en geen André Hazes: niemand minder dan Glennis Grace neemt het stokje van Jan over, zo laat contentdirecteur Peter van der Vorst aan RTL Boulevard weten.

Wie moet Jan Smit opvolgen?

Marcel Veenendaal

Het kwam ter sprake dankzij een suggestie van fotograaf William Rutten. Hij liet op Instagram weten dat hij Marcel Veenendaal, de zanger van Di-Rect, wel ziet zitten als opvolger van Jan.

Wie is de jury van The Voice 2021?

Ze neemt het stokje over van Jan Smit (35), die in juni bekendmaakte te zullen stoppen als coach. Dat betekent dat Ali B, Waylon en Anouk er binnenkort een nieuwe collega bij hebben. Het zal voor Glennis de eerste keer zijn dat ze als coach van start gaat in de muzikale wedstrijd.

Wie stopt bij de Voice of Holland?

Jan Smit stopt ermee; de zanger zal in het nieuwe seizoen van ‘The voice of Holland‘ niet langer als coach te zien zijn. Nu rijst de vraag natuurlijk wie hem moet opvolgen. Naar welke zanger of zangeres gaat jouw voorkeur uit en mag in het nieuwe seizoen naast Ali B, Anouk en Waylon plaatsnemen?

IT IS INTERESTING:  Frequent question: How much is an average holiday to Amsterdam?

Wie zit er in de jury van de voice senior?

The Voice Senior 2021 begint weer in Nederland. Vanaf vrijdag 27 augustus kun je om 20.30 uur bij RTL4 kijken naar deze muzikale zoektocht. Angela Groothuizen, Ilse DeLange, Frans Bauer en Gerard Joling vormen de jury van The Voice Senior 2021. Martijn Krabbé en Lieke van Lexmond presenteren de show.

Waarom stopt Jan Smit met de Voice?

Een avontuur dat ik niet snel zal vergeten!” Jan wil zijn tijd anders gaan besteden: “Met het oog op het komende jaar, mijn 25 jarig jubileumjaar, wil ik mijn agenda anders inplannen. Meer tijd voor eigen muziek en vooral, voor mijzelf.

Waar ligt de Voice of Holland?

Producent Talpa heeft voor het achtste seizoen van The voice of Holland opnieuw voor de industriële locatie SugarCity gekozen! Gedurende zes opnamendagen zijn de afleveringen van The Battles en The Knockouts gefilmd. De kandidaten strijden in The Battles van The voice of Holland voor een plek in de live shows.

Waar zit Anouk bij de Voice?

Zij was namelijk via een videoverbinding aanwezig, en dat is toch even wennen voor de kijkers. Tijdens The Voice of Holland zal Anouk niet fysiek in de befaamde rode stoel gaan zitten. De zangeres zit namelijk apart van de andere coaches in een zogenoemde ‘quarantainer’.